Anne Rozendaal en Margriet van den Ham

in de schijnwerpers 
Het bestuur van het eerste uur!

Mocht je Margriet horen roepen “Hou je d’r buiten”
dan is dit niet hoe Margriet is.
Deze uitroep vindt zijn oorsprong in 2008/2009. Onze groep, een naam hadden we nog niet, speelde de eerste musical, Hotel Mesjogge. Margriet speelde mee als meneer de Graaf.
Dit spelen was eens maar nooit weer!!
 
Mocht je Anne horen over “onze agenda”
dan heeft ze het echt niet over haar zelf.
Anne is degene die ALLES voor Hoef & Zo! op een rijtje heeft.
Natuurlijk hebben we een groepswhatsapp. Anne, altijd ’s morgens als eerste wakker, is altijd de eerste die zo iets voor zevenen  een jarige feliciteert of ons aan een bepaalde gebeurtenis herinnert.
 
Onze eerste musical in de Aker, Repelsteeltje, kon natuurlijk alleen maar gespeeld worden met een team fijne vrijwilligers om ons heen.
Anne, als vrouw van speler Gert, ontpopte zich als een meedenkende duizendpoot die niets over het hoofd zag.
Van Margriet, die toch nooit meer wilde spelen, kwam een, voor ons, onbekend talent naar boven. Achter de schermen was ze onopvallend onze rots in de branding.

En toen werden we een vereniging, Hoef & Zo!. Met een bestuur.

En toen werden we een vereniging, Hoef & Zo!. Met een bestuur.
Anne, die al helemaal met het reilen en zeilen op de hoogte was, werd spontaan als secretaresse gekozen. Een gouden greep, zo bleek.
En zonder Margriet konden we ook niet. Penningmeester leek ons wel wat voor haar. Er kwam een nog veel groter talent naar boven. Cijfertjes, plusjes, minnetjes. Margriet weet alles, dit is helemaal haar ding zoals ze zelf zegt.
 
En zo gaat het nu al jaren. Deze  2 meiden, willen absoluut niet in “de schijnwerpers” en een interview al helemaaaal niet.
 
Wat een werk verzetten ze achter de schermen. Onopvallend weten ze voor de uitvoeringen  iedereen aan te sturen. Daarnaast zijn er alle vergaderingen, de contacten met onze onmisbare sponsoren, de kaartverkoop en nog heel veel meer.
Rond de uitvoeringen worden o.a. de vloer gezogen en de stoelen klaargezet. Wie zorgen er achter de schermen voor de koffie en helpen verkleden?
 
Door de jaren heen zijn ze best op elkaar gaan lijken. Naast het echte leven hebben ze ook nog een leven op hun  “mobiel”. Alles wordt hierop bijgehouden. Ze kunnen niet zonder.

Onze wens is dat jullie besturen nog vele uren mag duren.

En u, als trouwe bezoeker van Hoef & Zo!, kent onze Anne en Margriet.
Zij zijn onze vriendelijke, altijd paraat staande gastvrouwen.
 
Margriet en Anne, heel hartelijk bedankt voor jullie jarenlange trouwe en geweldige inzet.

Onze wens is dat jullie besturen nog vele uren mag duren.