Musical 2020,

‘TOETJES! ‘

-------------------------------

Welkom bij Musicalvereniging Hoef & Zo!
Wij zijn een enthousiaste groep mensen uit Hoef en zo, die houden van zingen en toneelspelen. Elk jaar showen wij in ons eigen Putten ons resultaat, van wekelijks repeteren in het Biggenhok, viermaal in de Aker.

Ook in 2020 is het op 8, 14 en 15 februari de hoogste tijd voor:
TOETJES! De musical.

Een familievoorstelling waarin de Zuivelfabriek van Familie de Waard in zwaar weer verkeert.
Vader en zoon, beide werkzaam in het familiebedrijf, staan met de huidige regelgeving voor de grote uitdaging winstgevend te blijven; Vader Willem denkt daar een geweldig product voor ontwikkeld te hebben: een Toetje!

Moeder Flo staat voor de serieuze uitdaging in het opeens moeten opvangen van zowel haar ouders, die het rusthuis maar niks vinden, als haar beide kinderen die toch echt al uit huis waren. Wat is er met schoonzoon Piet dat schoondochter Helena verhaal komt halen?  Als zowel huishoudster Lies als buurvrouw Elly met hun goedbedoelde adviezen zich hiermee gaan bemoeien is de chaos compleet.  Hoe komt het goed in huize de Waard? Komt dat zien, in de musical TOETJES!

Met zelfgeschreven liedjes en opnieuw een schitterend decor hopen we jullie weer een fantastische middag of avond te bezorgen.