MG 0989

Musical 2024

‘Een Retourtje Kenia‘
Geschreven door: Elly van Lieshout

-------------------------------

Welkom bij Musicalvereniging Hoef & Zo! Wij zijn een enthousiaste groep mensen uit Hoef en zo, die houden van zingen en toneelspelen. Elk jaar showen wij in ons eigen Putten ons resultaat, van wekelijks repeteren in het Biggenhok naar optreden in Stroud.

In 2024 is het op 12 en 13 april de hoogste tijd voor:
RETOURTJE KENIA! De musical

Bert is fysiotherapeut en zijn vrouw Rina heeft een goedlopend modezaakje. Van de opbrengst van haar verkochte spijkerbroeken besluit ze, samen met Bert, een reis te maken naar Kenia. Bert heeft een plaatsvervanger gevonden die bereid is de zaken in de gaten te houden. Deze plaatsvervanger valt al vlug voor de charmes van Mieke, de winkelassistente en vriendin van Rina, die daarvan behoorlijk in de war raakt. Hanna, die nog maar kort in dienst is als huishoudelijke hulp, maakt onder de plaatsvervanger al snel promotie. Joop, de timmerman die de garage komt verbouwen, maakt het de plaatsvervanger behoorlijk lastig met zijn getimmer. Er is er maar één die het overzicht houdt en dat is Sjaan, de oude vriendin van de familie, die tijdens de vakantie een oogje in het zeil houdt. De verschillende patiënten en stagiaire van Bert maken de situatie er niet eenvoudiger op.

En dan komen, na veertien dagen, Bert en Rina weer terug van vakantie. De misverstanden zijn niet meer te overzien...

Al met al denken we dat we weer een leuk stuk hebben uitgekozen met veel typetjes, leuke liedjes en veel gedoe op het podium! Met zelfgeschreven liedjes en opnieuw een schitterend decor hopen we jullie weer een fantastische avond te bezorgen!

Trailer ‘RETOURTJE KENIA! ‘

Bekijk hier de trailer van de musical `Retourtje Kenia`

 MG 0818
 MG 0841
 MG 0842
 MG 0856
 MG 0859
 MG 0878