Musical 2017,

‘Een onbekende bekende ‘

-------------------------------

Een familievoorstelling, geschreven door Evelien Grift en Kees Groeneveld, naar een idee van Evelien Grift. Wij kijken terug op zeer geslaagde uitvoeringen. 1180 bezoekers hebben met ons mee mogen genieten. Wij hopen u allen volgend jaar weer te ontmoeten.

Bekijk hier alle foto's
van de musical
"Een onbekende bekende"

Het verhaal

Is het een hij of is het een zij? Is het een mens, een dier of …gewoon een verzinsel? Iets wat onbekend is, kan ook heel bekend zijn..

In dit verhaal nemen wij jullie graag mee naar  een klein stadje in de jaren zeventig.Aan een plein staat een rijtje propere huizen met dito bewoners.  Zij delen lief en leed, soms tegen wil en dank . Ze leven hun leven, ieder op zijn eigen, soms eigenaardige manier. En zij kijken naar elkaar om, en ook dat soms tegen wil en dank .. ach, zo gaat dat immers in een buurtje..

Plotseling wordt het plein opgeschrikt door vreemde geluiden . En dat zelfs middenin in de nacht! Wie houdt hen uit de slaap? Wat maakt er zo’n onbekend akelig geluid? Waarom is de postbode zo nieuwsgierig?  Heeft de logee uit het verre Afrika hier mee te maken? Of houdt Tante er met haar, voor sommigen onverstaanbare dialect wat vreemde gewoontes op na…? De bewoners belanden met elkaar in een doldwaas avontuur en komen uiteindelijk samen tot een verrassende ontdekking… 

Spannend, humoristisch, de romantiek ontbreekt niet en met wederom liedjes op bekende melodieën: ook deze musical bevelen wij jullie van harte aan!