Kudde zebras in kenia

Musical 2024

Online kaarten bestellen

-------------------------------

Bert is fysiotherapeut en zijn vrouw Rina heeft een goedlopend modezaakje. Van de opbrengst van haar verkochte spijkerbroeken besluit ze, samen met Bert, een reis te maken naar Kenia. Bert heeft een plaatsvervanger gevonden die bereid is de zaken in de gaten te houden. Deze plaatsvervanger valt al vlug voor de charmes van Mieke, de winkelassistente en vriendin van Rina, die daarvan behoorlijk in de war raakt. Hanna, die nog maar kort in dienst is als huishoudelijke hulp, maakt onder de plaatsvervanger al snel promotie. Joop, de timmerman die de garage komt verbouwen, maakt het de plaatsvervanger behoorlijk lastig met zijn getimmer. Er is er maar één die het overzicht houdt en dat is Sjaan, de oude vriendin van de familie, die tijdens de vakantie een oogje in het zeil houdt. De verschillende patiënten en stagiaire van Bert maken de situatie er niet eenvoudiger op.

En dan komen, na veertien dagen, Bert en Rina weer terug van vakantie. De misverstanden zijn niet meer te overzien...

Al met al denken we dat we weer een leuk stuk hebben uitgekozen met veel typetjes, leuke liedjes en veel gedoe op het podium! Met zelfgeschreven liedjes en opnieuw een schitterend decor hopen we jullie weer een fantastische avond te bezorgen!

Istockphoto 897966262 612x612
Data en tijden
De optredens in stroud
te Putten in 2024:
  • Vrijdag 12 april 2024 om 20.00 uur (uitverkocht)
  • Zaterdag 13 april 2024 om 20.00 uur (uitverkocht)

    Extra voorstelling:
  • Zaterdag 13 april 2024 om 14.00 uur 

Reserveer uw kaarten hier

Komt u ook kijken naar de nieuwe musical van Hoef & Zo!? Reserveer dan online kaarten door het formulier hiernaast in te vullen. Om het formulier te versturen moeten alle velden worden ingevuld. 

Wanneer het formulier verstuurd is zijn uw kaarten gereserveerd, tenzij de voorstelling is uitverkocht, en krijgt u een bevestigingsmail. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op!

Om het formulier te versturen moeten alle velden worden ingevuld.

Contactgegevens
Kaarten reserveren voor:
- De kaarten voor vrijdagavond zijn uitverkocht.
- De kaarten voor zaterdagavond zijn uitverkocht.
Aantal kaarten
1 kaart
2 kaarten
3 kaarten
4 kaarten
5 kaarten
6 kaarten
7 kaarten
8 kaarten
9 kaarten
10 kaarten